ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΙΑΤΡΕΙΟ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΠΑΙΔΟ-ΩΡΛ

ΑΥΤΙ (ΟΥΣ)

ΜΥΤΗ (ΡΙΣ)

ΛΑΡΥΓΓΑΣ

ΡΟΧΑΛΗΤΟ

ΑΛΛΕΡΓΙΑ

ΙΛΙΓΓΟΣ-ΖΑΛΗ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ΚΕΦΑΛΗ-ΤΡΑΧΗΛΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΤΟΣ
Χειρουγος ΩΡΛ-ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στο Hράκλειο Κρήτης όπου τελείωσα το Λύκειο και εισήχθηκα στην Iατρική Κρήτης με υποτροφία λόγω ιδιαίτερα υψηλής βαθμολογίας. Αποφοίτησα από την ιατρική το 2002. Πραγματοποίησα την ειδικότητα της ωτορινολαρυγγολογίας εκπαιδευόμενος κυρίως στα νοσοκομεία παίδων “Η Αγία Σοφία”, όπου εργάστηκα δύο χρόνια και είχα την ευκαιρία να αντιμετωπίσω πολύ μεγάλο αριθμό παιδοωρλ περιστατικών, και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου ήρθα σε επαφή με το σύνολο σχεδόν των ωρλ περιστατικών. Ξεχωρίζω τα συγκεκριμένα νοσοκομεία όχι μόνο για την πληθώρα των περιστατικών αλλά και επειδή οι διευθυντές μου σε αυτά ήταν ιδιαίτερα έμπειροι και ταλαντούχοι χειρουργοί.

Ταυτόχρονα ολοκλήρωσα τη διδακτορική μου διατριβή και αναγορεύτηκα διδάκτορας πανεπιστημίου Αθηνών με άριστα το 2011. Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας συνέχισα να εργάζομαι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ως έμμισθος επιστημονικός συνεργάτης όπου ασχολήθηκα κυρίως με ρινολογικά (διαφράγματα, πολύποδες ρινός, αισθητικές επεμβάσεις προσώπου) και ογκολογικά περιστατικά λαμβάνοντας ευρωπαϊκή υποτροφία για τη μελέτη του καρκίνου της κεφαλής και του τραχήλου.

Εργάστηκα για μικρό χρονικό διάστημα σε μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερα οργανωμένες ΩΡΛ κλινικές της Σαουδικής Αραβίας (King Fahad Hospital, Jeddah) ως επιμελητής χειρουργός (consultant) όπου πραγματοποιούσα κυρίως παιδοωρλ επεμβάσεις (όπως βραγχιακές κύστεις, κύστεις θυρεογλωσσικού πόρου, τυμπανοπλαστικές κ.α.) και διαφραγματοπλαστικές.

Έχοντας την επιθυμία να συνεχίσω να ζω και να εργάζομαι στην Ελλάδα, διορίσθηκα στην ελληνική αστυνομία ως ΩΡΛ αρνούμενος έμμισθη θέση εξειδίκευσης στο πανεπιστημιακό νοσοκομείου του Edmonton (ένα από τα 4 μόλις νοσοκομεία του Καναδά που προσφέρουν παιδο-ωρλ υποειδικότητα).

Έκτοτε συνεργάζομαι με τον πρωην διευθυντή του νοσ. παίδων "Η Αγία Σοφία"  κο Μιχάλη Χουλάκη στο ιατρείο του επί της Βασ. Σοφίας 86 ενώ διατηρώ ιατρείο κοντά στο σπίτι μου στον Κολωνό (Βορείου Ηπείρου 29).  

 

Είμαι παντρεμένος με τη μοριακή βιολόγο Καλλιόπη Γκούσκου και έχουμε ένα παιδί.

Συνοπτικά, την επιστημονική μου συμβολή σε θέματα παιδο-ωρλ, ρινολογίας και ωτολογίας μπορείτε να τη βρείτε στα σχετικά κεφάλαια.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΙΑΤΡΕΙΟ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΠΑΙΔΟ-ΩΡΛ
ΑΥΤΙ (ΟΥΣ)
ΜΥΤΗ (ΡΙΣ)
ΛΑΡΥΓΓΑΣ
ΡΟΧΑΛΗΤΟ
ΑΛΛΕΡΓΙΑ
ΙΛΙΓΓΟΣ-ΖΑΛΗ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
ΚΕΦΑΛΗ-ΤΡΑΧΗΛΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ